LG Optimus L7 II primește o ediție elegantă cu motiv floral

Autor:  | Publicat în:  LG 1.047 ori
<b>LG Optimus L7 II primește o ediție elegantă cu motiv floral</b>Deși nu e martie și nu mai este luna doamnelor și domnișoarelor, LG nu a uitat de segmentul de public feminin. LG Optimus L7 II este un terminal midrange prezentat la MWC 2013 pe alb sau negru, iar astăzi el primește o ediție florală. &nbsp;...

Deși nu e martie și nu mai este luna doamnelor și domnișoarelor, LG nu a uitat de segmentul de public feminin. LG Optimus L7 II este un terminal midrange prezentat la MWC 2013 pe alb sau negru, iar astăzi el primește o ediție florală.

Handetul vine cu o carcasă rubinie decorată cu flori albe și e vorba aici despre o ediție limitată, deci nu va fi ușor de găsit. în afară de motivul floral, nu există modificări aduse acestui model. LG Optimus L7 II vine cu un display LCD de 4.3 inch, cu rezoluție WVGA și procesor dual core Snapdragon S4 de 1 GHz, plus 768 MB RAM și o cameră de 8 megapixeli.

LG Optimus L7 II motiv floral

Avem la dispoziție și 4 GB memorie internă, iar handsetul rulează Android 4.1.2 Jelly Bean. Bateria să este o unitate de 2460 mAh, iar această ediție limitată are un preț de 302 dolari și deocamdată va fi disponibilă doar în Rusia. Cu puțin noroc ar putea ajunge și în România, eventual ca un cadou prematur de Moș Nicolae pentru fete.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×