Vertu Aster apare la FCC, drept un nou telefon de lux cu preț prohibitiv

812 ori
<b>Vertu Aster apare la FCC, drept un nou telefon de lux cu preț prohibitiv</b>Credeam că Vertu va dispărea odată cu adâncirea Nokia în abis, deși cele două companii sunt separate de ceva vreme, dar iată că brandul de lux revine în actualitate cu un nou model de handset. E vorba despre Vertu Aster, care și-a făcut...

Credeam că Vertu va dispărea odată cu adâncirea Nokia în abis, deși cele două companii sunt separate de ceva vreme, dar iată că brandul de lux revine în actualitate cu un nou model de handset. E vorba despre Vertu Aster, care și-a făcut apariția la FCC și la versiunea sa chineză, TENAA.

De obicei telefoanele Vertu au prețuri de mii sau chiar zeci de mii de euro și sunt împodobite cu pietre prețioase, metale rare, piele și lemn special. Spre deosebire de modele mai vechi Vertu, acest nou venit are dotări destul de rezonabile, printre care și un display Full HD de 4.7 inch, 2 GB RAM și 64 GB memorie internă. La interior se va afla și un procesor quad core de 2.3 GHz, probabil un Snapdragon 800.

Vertu Aster aduce și LTE și NFC, plus o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 2 MP și rulează Android 4.4 KitKat cu interfața customizata de către Vertu. încă nu știm ce fel de materiale sunt folosite aici, dar din câte vedem în imaginea scăpată, pare a fi vorba de o combinație între piele și metal. Trebuie să recunosc că mecanismul camerei arata interesant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×