OnePlus One, Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact disponibile la comandă prin QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.419 ori
<b>OnePlus One, Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact disponibile la comandă prin QuickMobile</b>Deja nu mai este un lucru neștiut faptul că cei de la QuickMobile.ro sunt primii din țară atunci când vine vorba de introducerea în portofoliu a celor mai noi device-uri apărute pe piețele din afară. După ce aceștia au listat la pre-comandă...

Deja nu mai este un lucru neștiut faptul că cei de la QuickMobile.ro sunt primii din țară atunci când vine vorba de introducerea în portofoliu a celor mai noi device-uri apărute pe piețele din afară. După ce aceștia au listat la pre-comandă noile terminale iPhone 6, iată că astăzi alte produse atractive pot fi pre-comandate de către clienți.

începem cu un terminal foarte dorit, și anume OnePlus One, smartphone ce costă 1.699 lei în varianta cu 16 GB spațiu de stocare, sau 1.999 lei în versiunea ce ne pune la dispoziție 64 GB de memorie internă. Acest device a fost testat și la Mobilissimo acum ceva timp, recenzia sa fiind disponibilă chiar aici.

Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact disponibile la comandă prin QuickMobile

Printre noutățile afișate de QuickMobile le avem și pe Sony Xperia Z3, cât și pe Sony Xperia Z3 Compact, telefoane ce pot fi pre-comandate începând de astăzi. în timp ce modelul Xperia Z3 are un preț de 2.999 lei, versiunea sa Compactă este disponibilă pentru suma de 2.199 lei în 4 variante de culoare.

Microsoft Surface Pro 3 in Romania - Pret

De asemenea, sunt noutăți și la capitolul tablete, categorie unde îl regăsim pe Microsoft Surface Pro 3. Această tabletă care ne promite că vom uita de laptop-ul nostru, este disponibilă în versiunea cu 256 GB spațiu de stocare ce costă 5.799 lei.

Prețuri:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×