Vertu introduce noi cusături și opțiuni de piele pentru terminalele din gama Aster

554 ori
<b>Vertu introduce noi cusături și opțiuni de piele pentru terminalele din gama Aster</b>Printre producătorii consacrați pe piața de terminale de lux se numără &icirc;n primul r&acirc;nd Vertu, companie deținută &icirc;n trecut de către Nokia. Recent, cei de la Vertu au anunțat introducerea unor noi cusături și opțiuni de piele...

Printre producătorii consacrați pe piața de terminale de lux se numără în primul rând Vertu, companie deținută în trecut de către Nokia. Recent, cei de la Vertu au anunțat introducerea unor noi cusături și opțiuni de piele pentru smartphone-urile din gama Aster, aceasta fiind compusă din modelele: Aster Quilt și Aster Stingray.

Vertu Aster Quilt sosește cu o carcasă acoperită în piele cu aspect granulos, aceasta provenind de la cele mai vechi tăbăcării din Europa. Acest model aduce cusături chevron quilt care dau o formă mai feminină și mai plăcută terminalului. De asemenea, marginile din titanium sunt lustruite. Prețul acestuia va fi de 5.900 euro.

Cât despre varianta Aster Stingray, aflăm că aceasta sosește în 3 variante de culoare (negru, albastru și roz), fiind fabricate doar 280 unități din fiecare culoare. Modelul de față beneficiază de piele stingray care adoptă un look similar cu cel al diamantelor și costă 7.250 euro. La capitolul specificații tehnice, Vertu Aster adoptă un display FHD de 4.7 inch, un procesor Snapdragon 800, o cameră foto de 13 megapixeli și Android 4.4 KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×