ASUS anuleaza telefonul Lamborghini ZX1?

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.688 ori
<b>ASUS anuleaza telefonul Lamborghini ZX1?</b>Am tot vazut handsetul ASUS ZX1 Lamborghini in teste, imagini si dezvaluindu-si specificatiile in ultimele luni, prezentandu-vi-l si dumneavoastra, dar se pare ca lansarea acest terminal ar putea fi anulata, dupa cum afirma producatorul sau. Initial,...

Am tot vazut handsetul ASUS ZX1 Lamborghini in teste, imagini si dezvaluindu-si specificatiile in ultimele luni, prezentandu-vi-l si dumneavoastra, dar se pare ca lansarea acest terminal ar putea fi anulata, dupa cum afirma producatorul sau.

Initial, Lamborghini ZX1 trebuia lansat in aceasta vara, dar aflam ca ASUS a decis sa se ocupe de toate lansarile sale importante in cel de-al patrulea trimestru al anului. Avem deci de-a face mai degraba cu o amanare decat cu o anulare, care s-ar putea extinde pana in 2009. Stim cum sa tratam astfel de zvonuri, daca va mai amintiti panica starnita de faptul ca Sony Ericsson XPERIA X1 ar fi putut vedea lumina zilei de abia in februarie 2009, informatie infirmata destul de repede incat sa nu afecteze inimile sensibile.

Va reamintim ca modelul Lamborghini ZX1 soseste cu o interfata placuta, Windows Mobile 6.1 si un design ce aminteste de supermasina al carui branding il poarta. Ar fi pacat ca un astfel de smartphone sa rateze perioada de glorie a acestei veri, avand concurenti mult mai puternici la finalul anului, fie de la Sony Ericsson sau Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×