șeful Surface de la Microsoft promite multiple formaturi și aspect ratio-uri pentru terminale viitoare

929 ori
<b>șeful Surface de la Microsoft promite multiple formaturi și aspect ratio-uri pentru terminale viitoare</b>Panos Panay, vicepreședintele Microsoft responsabil cu tabletele Surface a oferit recent câteva declarații cu privire la evoluția acestor terminale în viitorul apropiat. El a vorbit despre noi formaturi și aspect ratio-uri pentru viitoare tablete....

Panos Panay, vicepreședintele Microsoft responsabil cu tabletele Surface a oferit recent câteva declarații cu privire la evoluția acestor terminale în viitorul apropiat. El a vorbit despre noi formaturi și aspect ratio-uri pentru viitoare tablete.

Oficialul s-a arătat foarte degajat, fiind chiar dispuns să se așeze pe podea cu tableta Surface 2 pe abdomen, pentru a-i demonstra unghiurile de rabatare ale kickstand-ului. Demonstrațiile și interviurile au avut loc la un Microsoft Store din cadrul Universității Seattle. Interesant a fost momentul în care Panay a fost întrebat dacă Microsoft are în plan un Surface Mini sau nu.

Vicepreședintele a făcut o pauză înainte de a răspunde și a afirmat doar că MS pregătește "lucruri grozave" și că ia în calcul multiple dimensiuni pentru segmentul Surface. Tot la eveniment Panay a reamintit tuturor că Microsoft pregătește și o versiune LTE a lui Surface 2 pentru lansare la începutul anului viitor.

A fost menționat și operatorul Vodafone pentru o lansare europeană.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×