șeful Surface de la Microsoft promite multiple formaturi și aspect ratio-uri pentru terminale viitoare

945 ori
<b>șeful Surface de la Microsoft promite multiple formaturi și aspect ratio-uri pentru terminale viitoare</b>Panos Panay, vicepreședintele Microsoft responsabil cu tabletele Surface a oferit recent câteva declarații cu privire la evoluția acestor terminale în viitorul apropiat. El a vorbit despre noi formaturi și aspect ratio-uri pentru viitoare tablete....

Panos Panay, vicepreședintele Microsoft responsabil cu tabletele Surface a oferit recent câteva declarații cu privire la evoluția acestor terminale în viitorul apropiat. El a vorbit despre noi formaturi și aspect ratio-uri pentru viitoare tablete.

Oficialul s-a arătat foarte degajat, fiind chiar dispuns să se așeze pe podea cu tableta Surface 2 pe abdomen, pentru a-i demonstra unghiurile de rabatare ale kickstand-ului. Demonstrațiile și interviurile au avut loc la un Microsoft Store din cadrul Universității Seattle. Interesant a fost momentul în care Panay a fost întrebat dacă Microsoft are în plan un Surface Mini sau nu.

Vicepreședintele a făcut o pauză înainte de a răspunde și a afirmat doar că MS pregătește "lucruri grozave" și că ia în calcul multiple dimensiuni pentru segmentul Surface. Tot la eveniment Panay a reamintit tuturor că Microsoft pregătește și o versiune LTE a lui Surface 2 pentru lansare la începutul anului viitor.

A fost menționat și operatorul Vodafone pentru o lansare europeană.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×