Windows Phone primește un launcher iOS 7 destul de minimalist și arătos

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 883 ori
<b>Windows Phone primește un launcher iOS 7 destul de minimalist și arătos</b>Cu câteva luni în urmă sosea&nbsp;un soi de launcher KitKat e Windows Phone, iar azi e momentul ca terminalele noastre Lumia să treacă la... iOS 7. Dezvoltatorul Nipun Birla a realizat un launcher în stil iOS 7, pe care îl puteți admira mai jos....

Cu câteva luni în urmă sosea un soi de launcher KitKat e Windows Phone, iar azi e momentul ca terminalele noastre Lumia să treacă la... iOS 7. Dezvoltatorul Nipun Birla a realizat un launcher în stil iOS 7, pe care îl puteți admira mai jos.

El poate fi folosit pe modele Windows Phone și include iconuri iOS, dar care duc spre versiuni Windows Phone ale celebrelor aplicații. Există chiar și o galerie foto personalizată și un Action Centre cu butoane pentru playerul muzical care chiar funcționează. Folosind funcția App Corner, utilizatorii Windows Phone se pot "bloca" în aplicație, pentru a experimenta și mai imersiv feelingul iOS.

IOS 7 Launcher Windows Phone

Vestea bună e că launcherul e complet gratuit și poate fi descărcat de aici. El aduce un homescreen customizabil, Action Center cu shortcuturi în stil Apple, dock personalizabil și posibilitatea de a schimba wallpaperul din fundal cu mare ușurință. Vestea proastă e că nu e disponibil (încă) pentru România! V-ar surâde această customizare?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×