Vertu, telefon mobil de 100.000 de euro soseste in Romania, criticat de Mircea Badea

3.854 ori
<b>Vertu, telefon mobil de 100.000 de euro soseste in Romania, criticat de Mircea Badea</b>Celebrul brand de telefoane mobile de lux Vertu a ajuns si in Romania, fiind disponibile 13 colectii cu o valoare de 500.000 de euro. Lansarea oficiala a fost facuta la Palatul Regal, dupa cum ne informeaza Romania Libera. Chiar si vedetele TV gen Mircea...

Celebrul brand de telefoane mobile de lux Vertu a ajuns si in Romania, fiind disponibile 13 colectii cu o valoare de 500.000 de euro. Lansarea oficiala a fost facuta la Palatul Regal, dupa cum ne informeaza Romania Libera. Chiar si vedetele TV gen Mircea Badea au mentionat acest brand, gazda emisiunii "In Gura Presei" criticand handsetul si desfiintandu-l total cu 2 zile in urma.

Starul lansarii este modelul Signature Diamonds, care valoreaza 100.000 de euro. Motivul? Carcasa sa din aur alb sau galben, incrustata cu diamante albe si negre, 36 dintre acestea aflandu-se pe tastatura. Display-ul este fabricat din cristal de safir de 69.25 de karate, iar terminalul are o functie extrem de interesanta, "asistentul personal". Practic, prin apasarea unui singur buton veti putea vorbi cu o persoana reala, care va va ajuta sa rezervati bilete la avion, la teatru sau la concert, va va rezerva o camera la hotel si va comanda mancare la restaurant.

Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, iar asistentul vorbeste in zeci de limbi, de la engleza la chineza si araba. Veti beneficia de acest asistent gratuit in primul an si la un tarif de 800 de lire pe an apoi. Pe lista de asteptare a telefoanelor Vertu se afla deocamdata 50 de romani avuti, iar prima vedeta autohtona cu un astfel de handset a fost Adrian Mutu, cu 2 ani in urma. Va reamintim ca telefoanele sunt in editie limitata si sunt asamblate manual, dar si ca exista clienti care isi pot customiza dupa preferinta telefonul Vertu, adaugandu-i si mai multe diamante.

Parerea lui Mircea Badea? Telefonul este o "gantera", extrem de greu, cu un ecran extrem de mic si nu se aude bine deloc. Asta dupa o utilizare a handsetului timp de cateva minute. Sa fie adevarat?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×