LG KC550, telefonul cu camera de 5 megapixeli la pret rezonabil

Autor:  | Publicat în:  LG 2.681 ori
<b>LG KC550, telefonul cu camera de 5 megapixeli la pret rezonabil</b>Momentul exact cand telefonul LG KC550 a fost anuntat oficial nu este cunoscut, dar daca veti cauta handsetul pe Web veti descoperi ca acesta este disponibil. Avem de-a face cu un telefon cu pretul de 356 de dolari, o suma decenta pentru un handset cu...

Momentul exact cand telefonul LG KC550 a fost anuntat oficial nu este cunoscut, dar daca veti cauta handsetul pe Web veti descoperi ca acesta este disponibil. Avem de-a face cu un telefon cu pretul de 356 de dolari, o suma decenta pentru un handset cu camera de 5 megapixeli.

Telefonul este disponibil prin intermediul celor de la Expansys, iar daca-l veti achizitiona, veti fi posesorul unui terminal slim, cu o grosime de 14.3mm. KC550 suporta conectivitate tri-band (GSM 900/1800/1900 + EDGE) si incorporeaza un display QVGA si slot pentru carduri de memorie microSD. Camera acestui telefon are o rezolutie de 5 megapixeli si suporta autofocus, in vreme ce pe lista de specificatii a acestui handset LG se afla si suportul Bluetooth stereo, radio FM si un media player.

Ca si majoritatea telefoanelor populare produse de Sony Ericsson, plus celebrul iPhone, KC550 este dotat cu un accelerometru si soseste cu cateva jocuri care folosesc din plin acest feature. Lipsa conectivitatii 3G ii va dezamagii pe unii utilizatori, dar la aproximativ 350 de dolari nu puteti primi chiar totul, nu-i asa?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×