Vertu Ti disponibil pe albastru și roșu, În ediție limitată

956 ori
<b>Vertu Ti disponibil pe albastru și roșu, În ediție limitată</b>A trecut aproximativ un an de când cei de la Vertu au lansat primul terminal cu android, numit Vertu TI. Acum compania a decis să scoată pe piață câteva ediții limitate pentru cei cu dare de mână. Noul telefon va fi produs în două culori...

A trecut aproximativ un an de când cei de la Vertu au lansat primul terminal cu android, numit Vertu TI. Acum compania a decis să scoată pe piață câteva ediții limitate pentru cei cu dare de mână. Noul telefon va fi produs în două culori "Midnight Blue" și "Sunset Red". Acestea se vor fabrica într-un număr redus de doar 2000 de exemplare.

în stilul caracteristic Vertu, pe spatele fiecărui telefon se va regăsi numărul terminalului pe care îl deții dintre cele 2000. Vertu TI este fabricat manual în Anglia, dintr-o carcasă de titanium mată acoperită cu piele de vițel, fiind de 5 ori mai durabilă decât cele prezente pe alte smartphone-uri. Principalele caracteristici ar fi display-ul din safir de 3.7 inch,procesorul dual-core Snapdragon S4 de 1,7 ghz, memoria internă de 64gb și camera foto de 8 megapixeli cu autofocus și dual flash.

O altă trăsătură a modelului Vertu TI este Vertu Key, care îți pune la dispoziție 24 ore pe zi, 7 zile din săptămână, o echipă de ajutor profesionistă, în cazul în care întâmpini probleme cu telefonul. Pentru a face parte din acest club select va trebui să scoți din buzunare în jur de 8.900 euro, preț un pic mai mare în comparație cu vechiul model Vertu Ti, disponibil doar pe negru.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×