Vicepreședintele Vic Gundotra de la Google posteză mai multe detalii despre Nexus 5 și Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Google 785 ori
<b>Vicepreședintele Vic Gundotra de la Google posteză mai multe detalii despre Nexus 5 și Android 4.4 KitKat</b>Vic Gundotra, vicepreședintele Google, se pare că postează destul de des pe contul personal de Google+. Acesta distribuie uneori fotografii care dezvăluiesc detalii minore a unor produse nelansate încă, cum este și cazul lui Nexus 5. &nbsp; &nbsp;...

Vic Gundotra, vicepreședintele Google, se pare că postează destul de des pe contul personal de Google+. Acesta distribuie uneori fotografii care dezvăluiesc detalii minore a unor produse nelansate încă, cum este și cazul lui Nexus 5.

O astfel de fotografie a fost postată anul trecut și ne prezenta tableta Nexus 10 înaintea lansării oficiale. Acum acesta a postat pe G+ câteva comentarii care se referă la Nexus 5 și la Android 4.4 KitKat. în tura din seara trecută, Vic spunea: “Nu pot dormi. Mereu mi se întâmplă așa în serile de duminică. Da! A lucra la Google este chiar așa de interesant!” Un al doilea comentariu postat era adresat vice președintelui senior Google (Sundar Pichai), în care Vic îl întreba dacă și el are probleme cu somnul.

Lipsa aceasta de “somn” ar putea fi datorată faptului că Google pregătește ceva pentru azi, sau pentru această săptămână. Posibila dată de lansarea a lui Nexus 5 este 1 noiembrie, iar anunțarea acestuia oficial este așteptată să se întâmple cât mai curând. Unele surse spun că noul smartphone din seria Nexus va fi disponbil pe Play Store începând cu data de 31 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×