Dead Trigger 2 review: FPS horror gratuit cu grafică fantastică, prezentat pe Samsung Galaxy Note 3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.096 ori
<b>Dead Trigger 2 review: FPS horror gratuit cu grafică fantastică, prezentat pe Samsung Galaxy Note 3 (Video)</b>Dacă tot avem în teste cel mai puternic phablet Android, Samsung Galaxy Note 3 am decis să testăm pe el un joc adecvat săptămânii Halloween-ului. E vorba despre Dead Trigger 2, un FPS cu zombii, care e disponibil gratuit în Play Store. &nbsp;...

Dacă tot avem în teste cel mai puternic phablet Android, Samsung Galaxy Note 3 am decis să testăm pe el un joc adecvat săptămânii Halloween-ului. E vorba despre Dead Trigger 2, un FPS cu zombii, care e disponibil gratuit în Play Store.

Jocul a fost lansat pe 24 octombrie, este produs de către Madfinger Games și este un soi de titlu benchmark, de vreme ce pune la treabă resursele terminalelor high end, dar rulează și pe device-uri mai modeste. Misiunile acestui shooter vă vor purta în SUA și Africa, dar după fiecare aventură vă veți regrupa la un cartier general, unde aveți câțiva membri utili ai echipei.

Spre exemplu, aveți un specialist în arme, care va permite să faceți upgrade-uri sau să fabricați arme noi, un medic care produce medikituri, o persoană care produce grenade și bombe și un expert în comerț care vă oferă reduceri speciale la pachete de arme și medikituri. Cea mai originală arma din joc este o găină cu explozibil atașat, care va momi zombii să o urmărească și apoi se va detona.

Dead Trigger 2 review

Jocul are o grafică de top, cu reflexii realiste și texturi bine șlefuite. Atmosfera e una horror, iar gameplay-ul e foarte rapid și misiunile sunt destul de scurte. Aveți și misiuni sniper, veți trage cu mitralieră din elicopter și veți lupta contra unor super zombii noi, printre care și un Rager care aleargă turbat spre voi, un Kamikaze care se detonează lângă voi, un Vomitor, care scuipă sânge otrăvit și un om de știință care vă iradiază.

După ce terminați misiunile obțineți bani și puncte de experiență, iar cu primii cumpărați arme și faceți upgrade-uri. Dead Trigger 2 e un shooter foarte distractiv, care trebuie neapărat încercat. îi acordăm nota 9.3 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy Note 3, device-ul pe care v-am prezentat acest joc, îl puteți cumpăra de pe evoMAG.ro, cei care ne-au trimis phableta în teste!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×