Video in premiera cu cel mai subtire laptop din lume, MacBook Air!

1.350 ori
<b>Video in premiera cu cel mai subtire laptop din lume, MacBook Air!</b>Va anuntasem intr-un articol anterior in legatura cu lansarea lui MacBook Air, cel mai subtire laptop din lume si va promitea un clip video hands-on cu acesta. Ei bine iata si clipul, disponibil imediat daca dati click pe imaginea urmatoare: Putem vedea...

Va anuntasem intr-un articol anterior in legatura cu lansarea lui MacBook Air, cel mai subtire laptop din lume si va promitea un clip video hands-on cu acesta. Ei bine iata si clipul, disponibil imediat daca dati click pe imaginea urmatoare:

Putem vedea cum un norocos fan al gadgeturilor Apple are sansa de a testa padul multitouch, care ii usureaza munca si procesul de navigare in meniuri inlocuind la perfectie un mouse. Zvonurile afirmasera ca am putea vedea un touchscreen stil iPhone inglobat in acest MacBook, dar se pare Jobs nu vrea sa iroseasca bateria laptopului sau, optand pentru clasicul touchpad.. Am observat ca exista unele mici probleme cu scrollul in cazul imaginilor din iPhoto si in cazul procesului de zoom.

Totusi, este foarte posibil ca aceste probleme sa fi fost cauzate de procesor, mai degraba decat de touchpad. Zoomingul pozelor este grozav, in special in modul multi-picture din iPhoto, interfata laptopului fiind utilizata la maxim. Cei de la Gizmodo.com afirma cu nonsalanta ca avem de-a face cu un urias iPod Classic, daca este sa ne raportam la sistemul de control al acestui notebook. Ceea ce ne surprinde totusi, la acest video hands-on este lagul enorm al terminalului, pe care nu ni-l explicam si nu este permisibil pentru un produs proaspat lansat. Sa fie vina procesorului sau a memoriei sale?

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×