Apple a vandut 4 milioane de iPhone-uri in 200 de zile!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.061 ori
<b>Apple a vandut 4 milioane de iPhone-uri in 200 de zile!</b>Ne asteptam ca Steve Jobs sa-si laude creatia, anuntand o cifra de vanzari surprinzatoare si iata ca CEO-ul Apple a facut acest lucru in cadrul MacWorld 2008. Ei bine, se pare ca s-au vandut nu mai putin de 4 milioane de iPhone-uri de la lansarea sa pe...

Ne asteptam ca Steve Jobs sa-si laude creatia, anuntand o cifra de vanzari surprinzatoare si iata ca CEO-ul Apple a facut acest lucru in cadrul MacWorld 2008. Ei bine, se pare ca s-au vandut nu mai putin de 4 milioane de iPhone-uri de la lansarea sa pe piata.

Cifra de vanzari se aplica la nivel global, in conditiile in care telefonul de abia a patruns (cu greu) in Europa, iar in Asia nu s-a dat inca startul maniei iPhone. Daca analizam numarul de 4 milioane de unitati, descoperim ca Apple a vandut aproximativ 20.000 de telefoane pe zi, un calcul fortat, dar totusi o statistica impresionanta. In primul sau trimestru in SUA, iPhone a obtinut locul 2 la capitolul vanzari pe piata smartphone-urilor americane.

Locul intai era ocupat de catre BlackBerry-ul celor de la RIM, in vreme ce Apple si iPhone detineau doar 19.5% cota de piata. Zvonurile anuntasera initial o suma de 5 milioane de iPhone-uri vandute pana acum si se pare ca aproximarea nu a fost departe de numarul anuntat de Steve Jobs. Va reusi oare Apple sa vanda 50 de milioane de astfel de handseturi in urmatorii 2-3 ani, dupa cum si-a propus? Piata asiatica va fi cheia urmatoarelor performante ale lui iPhone, dar si lansarea versiunii sale 3G, care se lasa asteptata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×