Video prezentare oficiala iPhone!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.774 ori
<b>Video prezentare oficiala iPhone!</b>Cu 6 zile inainte de marea lansare, exista fani care ar da orice sa afle detalii despre feature-urile celui mai asteptat terminal mobil din acest an. Va oferim un clip video de 20 de minute, care prezinta functiile lui iPhone si demonstreaza capacitatile...

Cu 6 zile inainte de marea lansare, exista fani care ar da orice sa afle detalii despre feature-urile celui mai asteptat terminal mobil din acest an. Va oferim un clip video de 20 de minute, care prezinta functiile lui iPhone si demonstreaza capacitatile aplicatiilor sale (prezentarea video la sfarsitul acestui articol):

iPhone include un browserul Safari, cel mai avansat web browser folosit pe un terminal mobil. Acesta va sincroniza automat bookmark-urile de pe PC-ul sau Mac-ul dumneavoastra si va include motoarele de cautare Google si Yahoo!. Iphone suporta multi-tasking si veti putea naviga pe web in timp ce downloadati fisierul atasat unui mail prin intermediul Wi-Fi sau EDGE. Prin intermediul browserului Safari veti putea vizualiza paginile web in forma lor standard, si veti da zoom in cu usurinta apasand pe display-ul touchscreen cu degetul.

Terminalul iPhone va include si un client de email HTML care va incarca mailurile in background suportand serviciile de mail POP3 sau IMAP si afisand imagini si grafice impreuna cu textul mailului dumneavoastra. Cu ajutorul Google Maps si a aplicatie Maps specifica telefonului produs de Apple veti putea vizualiza harti si imagini obtinute cu ajutorul satelitilor. De asemenea veti primi indicatii in legatura cu destinatia preferata, informatii despre trafic, toate acestea fiind usor de organizat cu ajutorul interfatei touchscreen. iPhone va dispune si de widgeturi - mici aplicatii care va ofera informatii de tipul buletinelor meteo, sau al cotatiilor de la bursa.

Cel mai controversat telefon al anului va include YouTube pe care il puteti folosi din meniul principal. Veti putea accesa si face browsing printre clipurile YouTube, iar daca veti gasi un clip pe care veti dori sa-l trimiteti prietenilor, iPhone va crea un email cu acel link in el. In acelasi video de 20 de minute am putut vedea ca iPhone soseste impreuna cu un headset stereo, care include un microfon si un buton care va va permite sa raspundeti si sa terminati convorbirile cu usurinta. Butonul poate fi folosit pentru a controla playbackul audio si video.

Atunci cand veti primi un apel si ascultati muzica, acesta se va opri si cu un singur click pe butonul headsetului veti putea raspunde. Un al doilea click va opri conversatia pornind din nou muzica.

Terminalul poate fi blocat folosind butonul Sleep/Wake, iar dupa blocare veti putea totusi sa primiti apeluri si sa ascultati muzica. Totusi nimic nu se va intampla daca veti atinge displayul touchscreen. Pentru a inchide telefonul complet va trebui sa apasati si sa tineti apasat butonul Sleep/Wake timp de cateva secunde, apoi sa confirmati actiunea tarand cu degetul pe display sliderul rosu. Veti observa de asemenea ca utilizatorii isi vor putea seta numerele favorite aranjandu-le in lista prin drag-and-drop. Daca sunteti in mijlocul unei convorbiri si primiti un apel, softul va va permite sa ignorati cel de-al doilea apel sau sa puneti pe hold convorbirea in timp ce o initiati pe cea de-a doua. Exista si o optiune "swap" pe ecran care va permite sa alternati intre partenerii de conversatie, dupa preferinta, si veti putea folosi si optiunea "merge calls" pentru a transforma cele doua convorbiri intr-o conferinta.

Pozele facute cu ajutorul terminalului vor putea fi folosite ca wallpaper-uri, trimise prin email sau asociate unui contact din agenda. Un alt feature destul de important este faptul ca veti putea opri interactiune cu reteaua a telefonului, permitandu-i sa fie folosit in avion. Numaratoarea inversa continua, iar pana la marea lansare suntem siguri ca vom mai vedea numeroase astfel de clipuri de prezentare, pe care vi le vom oferi pe www.youtube.com/mobilissimo.

Prezentare video iPhone:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×