Video: Telefonul mobil de la Levi’s este comercializat

1.467 ori
<b>Video: Telefonul mobil de la Levi’s este comercializat</b>Levi's le aminteste tinerilor ca sunt la moda, in reclama oficiala la telefonul mobil Levi's care va fi lansat pe piata. Desigur, mare parte din succesul brandului va fi probabil impartit cu ModeLabs din Paris, care este defapt producatorul terminalului....

Levi's le aminteste tinerilor ca sunt la moda, in reclama oficiala la telefonul mobil Levi's care va fi lansat pe piata. Desigur, mare parte din succesul brandului va fi probabil impartit cu ModeLabs din Paris, care este defapt producatorul terminalului. Puteti viziona spotul publicitar amintit mai sus, dand click pe imaginea ce urmeaza:

Desigur, compania este, probabil, mai cunoscuta datorita materialului sau denim si acelei etichete rosii inconfundabile, dar vor sa fie in tendinte, si sa aiba si ei un telefon. Daca Gucci, Dolce & Gabbana, si Prada pot sa o faca, Levi's de ce n-ar putea? Cel putin aceasta reclama incepe prin a dezvalui unele trasaturi importante, cum ar fi Bluetooth, un video player, si carcasa din otel inoxidabil.

Fiti atenti la lansarea din septembrie a celor de la Levi's "in magazine selecte din toata Europa." Va fi disponibil in culori argintii, negru si cupru maroniu, in plus fata de editiile cu mecanisme feminine"argintiu stralucitor" si "nisip stralucitor".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×