Viettel Luxury Phone este un nou smartphone de lux axat pe securitate; vine fără Wi-Fi, cameră foto sau Google Play

2.136 ori
<b>Viettel Luxury Phone este un nou smartphone de lux axat pe securitate; vine fără Wi-Fi, cameră foto sau Google Play</b>Majoritatea smartphone-urilor de lux de pe piață adoptă un design similar produselor Vertu, lucru care se întâmplă și astăzi în cazul lui Viettel Luxury Phone. Acest nou dispozitiv realizat de către operatorul vietnamez Viettel aduce câteva caracteristici

Aflăm astăzi primele detalii despre un smartphone de lux ceva mai diferit, terminal numit Viettel Luxury Phone și prezentat de curând în Vietnam. Deși adoptă un design similar smartphone-urilor Vertu, acesta de față se remarcă prin caracteristici ceva mai speciale ce au de-a face cu securitatea sporită.

Viettel Luxury Phone

Telefonul include un chip de securitate la pachet ce va fi responsabil pentru codificarea mesajelor și apelurilor, pentru filtrarea reclamelor și totodată pentru blocarea apelurilor nedorite. De asemenea, se oferă și suport împotriva interceptării apelurilor și avem la dispoziție o funcție de distrugere a datelor de la distanță.

Viettel Luxury Phone

În cazul în care telefonul este pierdut sau furat, datele vor fi șterse automat la introducerea greșită a PIN-ului, sau în situația în care SIM-ul este scos din handset. Pentru a asigura siguranța absolută, acest terminal nu oferă Wi-Fi, nici cameră foto și nici magazinul de aplicații Google Play. Avem parte de internet via 3G/4G și browser-ul este protejat de un firewall. 

Viettel Luxury Phone

Descoperim că doar 100 de unități Viettel Luxury Phone vor fi produse și că vor exista variante Standard și Premium ale căror prețuri pornesc de la 1000 dolari. Clienții pot alege elemente exclusiviste precum panouri spate din piele sau placare cu aur a carcasei. Ca dotări aceste telefon vine cu display FHD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 430, cu 2 GB RAM și cu 16 GB de stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×