Viitoarea versiune Android intitulată “L” va aduce suport pentru conturi multiple de utilizator

Autor:  | Publicat în:  Android 796 ori
<b>Viitoarea versiune Android intitulată &ldquo;L” va aduce suport pentru conturi multiple de utilizator</b>O funcție foarte utilă regăsită în mare parte pe dispozitivele de tip tablete este și aceea care ne permite crearea de conturi multiple de utilizator, funcție ce ar putea sosi și pentru smartphone-uri în următoarea versiune a sistemului de...

O funcție foarte utilă regăsită în mare parte pe dispozitivele de tip tablete este și aceea care ne permite crearea de conturi multiple de utilizator, funcție ce ar putea sosi și pentru smartphone-uri în următoarea versiune a sistemului de operare Android, versiune intitulată pentru moment într-un mod foarte simplu - Android L.

Aflăm că această funcție, sau mai bine zis absența ei, a fost semnalată de către un user care declara că suportul multi-user nu este disponibil pentru smartphone-urile ce rulează platforma Android. Mai apoi, un dezvoltator oficial Google a declarat că funcția multi-user se va regăsi cu siguranță în următorul build Android.

Astfel, vom putea ca odată cu primirea update-ului oficial la Android L să putem crea conturi multiple de utilizator în funcție de nevoile noastre. în acest fel, vom putea avea un cont pentru serviciu în care ne vom regăsi toate aplicațiile business, unul destinat divertismentului și un altul special creat pentru a ne lăsa prietenii să acceseze doar anumite funcții ale telefonului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×