Viitoarele actualizări pentru BlackBerry OS ajung pe web (februarie 2011 - decembrie 2012); BlackBerry OS 7.0 confirmat!

1.231 ori
<b>Viitoarele actualizări pentru BlackBerry OS ajung pe web (februarie 2011 - decembrie 2012); BlackBerry OS 7.0 confirmat!</b>Iată că după ce showurile importante și evenimentele tech s-au terminat revenim la scăpări ale companiilor telecom și IT. Ceea ce vedeți mai jos este o listă cu actualizările pe care RIM și le-a propus să le realizeze pentru sistemul de...

Iată că după ce showurile importante și evenimentele tech s-au terminat revenim la scăpări ale companiilor telecom și IT. Ceea ce vedeți mai jos esteo listă cu actualizările pe care RIM și le-a propus să le realizeze pentru sistemul de operare BlackBerry OS.

Sunt incluse și update-uri pentru aplicații Facebook, Social Feeds, Flickr și Twitter pe această platformă, plus următorul pas al OS-ului, care va evolua în QNX. Vă reamintim că RIM plănuiește să renunțe la BlackBerry OS în favoarea lui QNX, care deja rulează pe singura tabletă BlackBerry, PlayBook.

BlackBerry OS 7.0 va fi intermediarul între actuala versiune de software și QNX, incluzând numeroase funcții ale acestuia din urmă. Ne așteptăm și la lansarea unui așa-zis BlackBerry Internet Service (BIS) 4.0 în apropierea lunii martie sau aprilie și a lui BlackBerry Internet Service 4.1 în perioada august/septembrie.

Viitoarele actualizări pentru BlackBerry OS ajung pe web (februarie 2011 - decembrie 2012); BlackBerry OS 7.0 confirmat!

Magazinul de softuri App World va sosi pe tableta BlackBerry Playbook în martie, în vreme ce BlackBerry Protect 1.1 și 1.2 vor primi actualizări în martie și mai, Identity Service 1.2 în martie, iar social Feeds în aprilie. BlackBerry OS 7.0 va sosi către finalul lui noiembrie în acest an și nu avem prea multe detalii despre această platformă în acest moment.

Viitoarele actualizări pentru BlackBerry OS ajung pe web (februarie 2011 - decembrie 2012); BlackBerry OS 7.0 confirmat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×