Viitoarele generații de iPhone s-ar putea debloca și ascunde mesaje folosind recunoașterea facială

1.099 ori
<b>Viitoarele generații de iPhone s-ar putea debloca și ascunde mesaje folosind recunoașterea facială</b>Astăzi, cei de la Apple au obținut un brevet în care este exemplificată tehnologia de recunoaștere facială pentru a controla un dispozitiv ca un iPhone sau Mac, astfel permițându-se accesul la un mediu de lucru mai sigur și mai productiv. &nbsp;...

Astăzi, cei de la Apple au obținut un brevet în care este exemplificată tehnologia de recunoaștere facială pentru a controla un dispozitiv ca un iPhone sau Mac, astfel permițându-se accesul la un mediu de lucru mai sigur și mai productiv.

Brevetul numărul 8.600.120 a fost acordat astăzi de către Biroul de Brevete și Trademark US, firmei Apple și constă în controlarea unui device folosind detectarea și recunoașterea facială. în document este precizat faptul că detectarea și recunoașterea facială sunt 2 procese cu totul și cu totul diferite. Detectarea constă în localizarea feței în cadrul unei imagini, pe când recunoașterea facială constă în asocierea acestor fețe cu o anumită persoană.

Viitoarele generații de iPhone s-ar putea debloca și ascunde mesaje folosind recunoașterea facială

Acest brevet cuprinde 3 sisteme separate: o aplicație de detectare facială, o aplicație de recunoaștere facială și o aplicație de control intrare/ieșire. Cele 3 sisteme lucrează împreună pentru a stabili când este permis accesul unui utilizator asupra unui device. Rămâne de văzut când vom vedea această tehnologie implementată pe produsele celor de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×