Viitoarele modele iPhone ar putea suporta încărcare wireless cu rază lungă de acţiune

881 ori
<b>Viitoarele modele iPhone ar putea suporta încărcare wireless cu rază lungă de acţiune</b>&Icirc;ncărcarea fără fir a devenit deja un aspect comun pentru cele mai noi smartphone-uri, dar mai există c&acirc;teva companii mari ce nu au aderat &icirc;ncă la acest trend. Printre ele se numără şi Apple, dar un viitor iPhone ar putea schimba...

Încărcarea fără fir a devenit deja un aspect comun pentru cele mai noi smartphone-uri, dar mai există câteva companii mari ce nu au aderat încă la acest trend. Printre ele se numără şi Apple, dar un viitor iPhone ar putea schimba acest lucru.

Cei de la Bloomberg au descoperit că firma din Cupertino a dezvoltat sau va dezvolta o soluţie ce va permite încărcarea fără fir, chiar şi la o distanţă destul de mare. La ora actuală, pentru o încărcare wireless, terminalele folosesc contactul fizic cu un pad special, un cradle sau un dock. Ei bine, Apple vrea ca modelele iPhone şi iPad viitoare să fie încărcate de la distanţă, renunţând la contact.

Furnizori din Asia sunt implicaţi în acest proiect, care se va materializa de abia în 2017. Asta înseamnă că iPhone 7 nu va primi nouă tehnologie şi ar putea chiar trece câţiva ani până ce ea debutează, timp în care şi alternativele de la Samsung şi alţi rivali asiatici vor evolua. Samsung are deja şi încărcare rapidă la nivel wireless.

Problema cea mare pentru Apple e pierderea de energie pe o distanţă mai mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×