Secţiunea Windows Mobile e în vrie: veniturile Microsoft în acest segment scad cu 49% în ultimul trimestru

826 ori
<b>Secţiunea Windows Mobile e în vrie: veniturile Microsoft în acest segment scad cu 49% în ultimul trimestru</b>Teoria că Microsoft vă &icirc;nchide secţiunea Mobile şi va renunţa la gama Lumia a apărut anul trecut la un moment dat, după o lungă perioadă fără modele noi Lumia. Ei bine, ea ar putea reapărea &icirc;n cur&acirc;nd, mai ales că raportul...

Teoria că Microsoft vă închide secţiunea Mobile şi va renunţa la gama Lumia a apărut anul trecut la un moment dat, după o lungă perioadă fără modele noi Lumia. Ei bine, ea ar putea reapărea în curând, mai ales că raportul financiar Microsoft nu arată bine.

Datele financiare pe trimestrul 2 al anului fiscal 2016 au fost publicate şi dacă segmentul Xbox şi Surface au performat, cel Windows Phone/Mobile e în picaj. Veniturile sale au scăzut cu 49% doar în ultimul trimestru, iar Microsoft ar fi vândut doar 4.5 milioane de telefoane, faţă de 10.5 milioane cu un an înainte, în perioada sărbătorilor de iarnă.

În ultimele luni modele ca Lumia 950 XL, Lumia 950 sau Lumia 550 au ajuns în magazine, dar consumatorii nu au părut foarte interesaţi de ele, deşi Continuum rămâne o funcţie excelentă. Poate că acel Surface Phone de care tot auzim va echilibra balanţa, dar lucrurile nu arată prea bine pentru MS deocamdată. În continuare cred că lipsa de aplicaţii şi jocuri din Store e o mare problemă pentru firmă din Redmond.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×