Viitor strălucit pentru Apple: o acțiune va ajunge la valoarea de 2000 de dolari până În 2015, spun analiștii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.341 ori
<b>Viitor strălucit pentru Apple: o acțiune va ajunge la valoarea de 2000 de dolari până În 2015, spun analiștii</b>în ciuda faptului că în State Android are o cotă de piață mai mare decât iOS, nimeni nu poate spune că Apple nu merge bine în acest moment. și având în vedere că un nou iPhone e pe drum, ne așteptăm ca firma din Cupertino să crească...

în ciuda faptului că în State Android are o cotă de piață mai mare decât iOS, nimeni nu poate spune că Apple nu merge bine în acest moment. și având în vedere că un nou iPhone e pe drum, ne așteptăm ca firma din Cupertino să crească fără probleme în continuare. Analistul independent Andy M. Zaky susține această teorie și prezice un viitor luminos pentru Apple.

Printr-o analiză financiară atentă el a ajuns la concluzia că o acțiune Apple va ajunge să valoreze 2000 de dolari până în 2015. Aveți și două grafice în acest articol, care arată evoluția acțiunilor creatorului lui iPhone în ultimii ani și dacă acest ritm va fi susținut și în următoarea perioadă, atunci predicțiile analistului se vor adeveri. Spre deosebire de analiștii tehnici care urmăresc trendul descendent sau ascendent al unei acțiuni, Zaky se bazează pe o analiză axată pe veniturile și modul de a face afaceri ale unei companii.

Zaky folosește un report preț supra venituri pentru a stabili evoluția acțiunilor. Ce înseamnă un preț de acțiune de 2.000 de dolari? Ei bine un înspăimântător capital de piață de 2 trilioane de dolari, iar Apple ar ajunge să valoreze cu mult mai mult decât a valorat orice companie de pe planetă. Același analist prezice că se vor livra 55 de milioane de unități Apple iPhone în primul trimestru al anului viitor și 80 de milioane de unități în anul ce urmează după. 2014 va fi anul în care Apple va atinge vârful creșterii sare și va stagna la acel punct, devenind o firmă matură în 2015. Ce părere aveți despre această analiză? Se vor adeveri spusele expertului?

Viitor strălucit pentru Apple: o acțiune va ajunge la valoarea de 2000 de dolari până În 2015, spun analiștii

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×