LG Optimus LTE2 va avea o cameră cu comanda vocală, funcție HDR și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.309 ori
<b>LG Optimus LTE2 va avea o cameră cu comanda vocală, funcție HDR și multe altele!</b>LG Optimus LTE2 s-a făcut remarcat săptămâna trecută prin faptul că e primul telefon cu 2 GB RAM. El a apărut a doua zi după anunțarea lui Samsung Galaxy S III, cu rolul de as în mânecă al celor de la LG. Acum aflăm noi detalii despre acest...

LG Optimus LTE2 s-a făcut remarcat săptămâna trecută prin faptul că e primul telefon cu 2 GB RAM. El a apărut a doua zi după anunțarea lui Samsung Galaxy S III, cu rolul de as în mânecă al celor de la LG. Acum aflăm noi detalii despre acest telefon, care începe să sune tot mai bine.

Optimus LTE2 nu a avut parte nici măcar un eveniment de lansare și se pare că deocamdată va fi disponibil doar în Coreea. Dotările sale nu sună deloc rău și includ un display LCD True IPS HD, 2 GB RAM, o baterie de 2150 mAh și comandă vocală pentru a realiza captura foto. Aceasta din urmă funcție o găsim și pe Galaxy S III, dacă va suna familiar. în plus, ca și telefoanele din seria HTC One, LG Optimus LTE2 va avea un senzor foto ultrarapid și o funcție "best shot", deci mă aștept și la HDR și la funcția de captură în rafală să fie prezente.

LG Optimus LTE2 screenshot

Observați cât de mult au evoluat camerele în ultimele luni, primind funcții extra și asta datorită procesoarelor noi, care permit noi nivele de adaptare și prelucrare a imaginilor pe telefoanele mobile. Vorbim despre HTC One X aici, Galaxy S III și acest nou LG și cine știe ce ne mai rezervă viitorul, la capitolul foto. E foarte bizar faptul că e amânată lansarea lui LG Optimus 4X HD, în condițiile în care LG Optimus LTE 2 pare și el gata de lansare. Nu se vor canibaliza aceste modele?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×