Viitorul flagship LG se va numi G7 ThinQ; Acesta ar putea debuta oficial la finalul lunii

693 ori
<b>Viitorul flagship LG se va numi G7 ThinQ; Acesta ar putea debuta oficial la finalul lunii</b>Continuă și leak-urile asociate lui LG G7, telefon din zona flagship care ar urma să debuteze la sfârșitul acestei luni după cum ni se dezvăluie chiar astăzi. Tot azi aflăm din partea celebrului leaker Evan Blass faptul că telefonul se va numi

În ultimele zile au început să sosească mai multe leak-uri asociate lui LG G7, un telefon despre care aflăm astăzi un lucru tare interesant legat de denumirea sa. Vestea că sud-coreenii vor opta pentru numele LG G7 ThinQ în schimb pentru acest nou flagship, vine chiar din parea celebrului zvonac Evan Blass care a dezvăluit informația pe contul său personal de Twitter după cum puteți vedea și din captura de mai jos.

LG G7 ThinQ

De asemenea, aflăm că tot astăzi un oficial LG Electronics ar fi confirmat lansarea noului flagship la final de lună și că startul vânzărilor se va da de la mijlocul lui mai. Ce a mai fost menționat este și faptul că pentru acest telefon s-a decis utilizarea unui nou tip de ecran, mai precis al unui panou M-LCD care ar fi cu 35% mai eficient la consumul de energie decât un panou LCD clasic.

Tehnologia folosită pentru realizarea panourilor M-LCD implică și adăugarea de pixeli albi pe lângă cei RGB existenți, modalitate prin care se va îmbunătăți nivelul de luminozitate. Costul de producție asociat acestor panouri este mult mai mic decât cel al panourilor OLED și LG așteaptă ca nivelul de eficiență și calitate să fie similar ca cel de pe OLED.

Tot din partea LG mai aflăm că firma a decis optarea pentru ecrane LCD cu scopul de a reduce costurile și pentru o cameră duală cu deschidere f/1.5. Pe lista de dotări se va mai afla un procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM și 64 sau 128 GB stocare flash. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×