Viitorul flagship Meizu va renunța la ecranul secundar din spate; se trece și aici la trendul 18:9

562 ori
<b>Viitorul flagship Meizu va renunța la ecranul secundar din spate; se trece și aici la trendul 18:9</b>Dacă în acest an flagship-ul Pro 7 al celor de la Meizu se remarca printr-un ecran secundar regăsit în partea din spate, iată că din 2018 compania chineză va renunța la această dotare dintr-un motiv sau altul. Au apărut vești online cu privire

Anul acesta Meizu a creat un flagship inedit, model numit Pro 7 ce se diferenția de competiție printr-un display secundar plasat în spate și folosit pentru afișarea de notificări, informații utile, dar și pe post de fereastră pentru camera foto duală. Deși dotarea îl făcea unic, se pare că firma chineză renunță la acesta odată cu următoarea generație de terminale high-end, informație ce ajunge astăzi în mediul online.

Meizu Pro 8

Descoperim că viitorul flagship (probabil Meizu Pro 8) va opta pentru un singur ecran, cel principal care și în cazul de față va fi unul cu aspect 18:9. Câteva fotografii ale acestui terminal și-au făcut deja apariția online și cu toate că nu putem știi cât de autentice sunt, remarcăm schimbarea vehiculată.

Meizu Pro 8

Panoul frontal va fi caracterizat iată de un ecran 18:9 și de muchii înguste laterale, în vreme ce în spate se va opta pentru o cameră duală plasată vertical în centru și pentru un scanner de amprente situat puțin mai jos. Sunt unele leak-uri ce vorbesc despre o lansare în 2018 și cel puțin pentru moment nu știm nimic despre specificații.

Sunt însă mari șanse să vedem tot un chipset MediaTek la bord, componentă ce nu îl face foarte atractiv pentru publicul ce caută performanță de top. Suntem cu ochii pe subiect!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×