Viitorul flagship Meizu va renunța la ecranul secundar din spate; se trece și aici la trendul 18:9

Autor:  | Publicat în:  Meizu 493 ori
<b>Viitorul flagship Meizu va renunța la ecranul secundar din spate; se trece și aici la trendul 18:9</b>Dacă în acest an flagship-ul Pro 7 al celor de la Meizu se remarca printr-un ecran secundar regăsit în partea din spate, iată că din 2018 compania chineză va renunța la această dotare dintr-un motiv sau altul. Au apărut vești online cu privire

Anul acesta Meizu a creat un flagship inedit, model numit Pro 7 ce se diferenția de competiție printr-un display secundar plasat în spate și folosit pentru afișarea de notificări, informații utile, dar și pe post de fereastră pentru camera foto duală. Deși dotarea îl făcea unic, se pare că firma chineză renunță la acesta odată cu următoarea generație de terminale high-end, informație ce ajunge astăzi în mediul online.

Meizu Pro 8

Descoperim că viitorul flagship (probabil Meizu Pro 8) va opta pentru un singur ecran, cel principal care și în cazul de față va fi unul cu aspect 18:9. Câteva fotografii ale acestui terminal și-au făcut deja apariția online și cu toate că nu putem știi cât de autentice sunt, remarcăm schimbarea vehiculată.

Meizu Pro 8

Panoul frontal va fi caracterizat iată de un ecran 18:9 și de muchii înguste laterale, în vreme ce în spate se va opta pentru o cameră duală plasată vertical în centru și pentru un scanner de amprente situat puțin mai jos. Sunt unele leak-uri ce vorbesc despre o lansare în 2018 și cel puțin pentru moment nu știm nimic despre specificații.

Sunt însă mari șanse să vedem tot un chipset MediaTek la bord, componentă ce nu îl face foarte atractiv pentru publicul ce caută performanță de top. Suntem cu ochii pe subiect!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×