Viitorul model Sony PS Vita ar putea primi şi funcţionalitate de butoane L3 şi R3

Autor:  | Publicat în:  Sony 448 ori
<b>Viitorul model Sony PS Vita ar putea primi şi funcţionalitate de butoane L3 şi R3</b>&Icirc;n 2016 se &icirc;mplinesc 5 ani de c&acirc;nd a fost lansată consola PlayStation Vita, astfel că ne pregătim pentru o variantă nouă a acestui device portabil de gaming. Zvonuri proaspate indică faptul că am putea primi o nouă...

În 2016 se împlinesc 5 ani de când a fost lansată consola PlayStation Vita, astfel că ne pregătim pentru o variantă nouă a acestui device portabil de gaming. Zvonuri proaspate indică faptul că am putea primi o nouă funcţionalitate pentru butoanele terminalului.

Am cumpărat o consolă PS Vita în 2012 şi de atunci s-a pus praful pe ea gros de un deget. Motivul? Faptul că iniţial jocurile se găseau foarte greu în România şi între timp faptul că pur şi simplu tabletele şi telefoanele au început să fie mai atractive pentru gaming. Există totuşi o lungă serie de jocuri indie pe care le găsim doar pe PS Vita. Revenind la această ştire, nouă varianta de consola ar urma să primească butoane L3 şi R3.

Viitorul model Sony PS Vita ar putea primi şi funcţionalitate de butoane L3 şi R3

Ele nu sunt butoane noi propriu zise, ci o nouă modalitate de a apăsa stickurile analogice, ţinându-le drepte şi apăsându-le în adâncime. Un brevet confirma această abordare şi de obicei butoanele de genul sunt făcute pentru a vedea meniul sau harta în jocuri sau pentru a alerga în shootere spre exemplu. Nu m-ar mira să vedem şi butoane L2 şi R2, pentru că în acest moment avem un singur rând de butoane "shoulder".

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×