Viitorul smartphone HP se va numi Brave; Snapdragon 800 În interior

Autor:  | Publicat în:  HP 1.058 ori
<b>Viitorul smartphone HP se va numi Brave; Snapdragon 800 În interior</b>HP nu a mai încercat nimic pe piața smartphone-urilor după eșecul numit Palm (care nu a fost deloc un sistem de operare rău de altfel). Am văzut în ultimul timp tablete cu Android de la această companie însă nici urmă de vreun smartphone....

HP nu a mai încercat nimic pe piața smartphone-urilor după eșecul numit Palm (care nu a fost deloc un sistem de operare rău de altfel). Am văzut în ultimul timp tablete cu Android de la această companie însă nici urmă de vreun smartphone. Zilele acestea avem însă noutăți în acest domeniu.

 
Un nou leak, venit cu ajutorul celor de la Phone Arena, ne aduce atât o imagine cât și posibile specificații. Este vorba de o randare foarte vagă, care ar putea fi de asemenea un fals, și de o captură din aplicația Antutu, în care se văd câteva dintre specificațiile și numele acestui smartphone, și anume Brave. Dacă zvonul se adeverește, vom avea un smartphone HP cu un design minimalist, propulsat de Snapdragon 800 tactat la 2 GHz și GPU Adreno 330. De asemenea memoria va fi 2GB. Ecranul nu va fi 1080p, însă la cei 4.5 inch, o rezoluție 1600x900 este foarte bună. Terminalul rulează deocamdată Android 4.2 și are o cameră de 14.5MP în spate și 5MP în față.
 
Nu aflăm alte detalii și nu avem nici dovezi care să confirme autenticitatea acestor zvonuri. Din imagini și specificații aș spune că este un smartphone performant, care nu concurează cu ecranele FullHD ale celorlalți producători, dar care ar putea aduce diverse bonusuri software. Să sperăm că va avea un preț acceptabil. V-ar place un smartphone HP? Ar fi mai potrivit mediului business?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×