Dropbox se reinventează: client nou de Mac şi Windows pentru lucru în colaborare şi productivitate sporită

780 ori
<b>Dropbox se reinventează: client nou de Mac şi Windows pentru lucru în colaborare şi productivitate sporită</b>Nu ştiu voi ce folosiţi, dar noi la Mobilissimo.ro ne bazăm mult pe Dropbox pentru stocare în cloud şi sincronizare sau backup. În ultima vreme Dropbox s-a poziţionat tot mai mult ca un tool profesionist de productivitate

Nu ştiu voi ce folosiţi, dar noi la Mobilissimo.ro ne bazăm mult pe Dropbox pentru stocare în cloud şi sincronizare sau backup. În ultima vreme Dropbox s-a poziţionat tot mai mult ca un tool profesionist de productivitate, iar acum primeşte un client nou pe Mac şi Windows.

Dropbox

Soluția a evoluat mult, de la o soluţie de stocare în cloud la o platformă de productivitate. Clientul cel nou e cunoscut ca "The New Dropbox" şi le permite echipelor de angajaţi să creeze conţinut şi să colaboreze fără să iasă din aplicaţie. De acolo se pot crea şi edita documente Google Docs şi Microsoft Word, Excel, PowerPoint, dar şi porni conversaţii în Slack.

Dropbox

Ideea este de a permite utilizatorilor să facă project management la un nivel bazic fără să deschidă 10 aplicaţii. Se pot crea liste to do, adăuga comentarii, asocia sarcini unor angajaţi şi urmări evoluţia unui proiect. Se pot crea şi shortcut-uri spre orice site, dar şi spre orice conţinut din Dropbox şi administra proiecte în Jira şi Trello.

Iată şi ce integrează noul Dropbox: Google Docs, Microsoft Office, Slack, Salesforce, Trello şi Zoom. E o meta platformă care te ajută să îţi organizezi muncă mai bine, fără să ieşi din aplicaţie. Există o bară unificată de căutare pentru a găsi fişiere, conţinut în cloud, shortcuturi şi fişiere. Cei interesaţi pot intra într-un program de early access pentru a testa noutăţile chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×