Viitorul Yahoo s-ar putea decide în următoarele zile; conducerea ia în calcul o eventuală vânzare a serviciilor oferite

634 ori
<b>Viitorul Yahoo s-ar putea decide în următoarele zile; conducerea ia în calcul o eventuală vânzare a serviciilor oferite</b>Yahoo este un nume pe care toți dintre noi l-am auzit la un moment dat sau altul, nume ce se ascunde &icirc;n spatele unei companii tech multinaționale cu sediul &icirc;n Sunnyvale, California. De-a lungul anilor, Yahoo a devenit popular pentru...

Yahoo este un nume pe care toți dintre noi l-am auzit la un moment dat sau altul, nume ce se ascunde în spatele unei companii tech multinaționale cu sediul în Sunnyvale, California. De-a lungul anilor, Yahoo a devenit popular pentru serviciile oferite, fie că vorbim despre celebrul Messenger, sau despre platforma de căutare Yahoo Search.

Un raport sosit de curând în presa din State, ne dezvăluie câteva detalii despre planurile pe care actuala conducere le are. Potrivit unor surse citate de către Wall Street Journal (WSJ), Yahoo și-ar putea scoate la vânzare activitățile de bază, ba chiar și serviciul Yahoo Mail, decizie ce se va lua în zilele ce urmează.

Această măsură va fi luată a urmare a problemelor financiare pe care companie le are de ceva timp, printre acestea numărându-se în special rezultatele financiare slabe, dar și deprecierea acțiunilor pe piață.

În cadrul ședinței dintre membrii consiliului ce va avea loc miercuri, joi și vineri, va fi supusă la vot și demiterea actualului CEO, Marissa Mayer, ce nu a reușit să rezolve problemele pe care compania le-a întâmpinat în ultima perioadă. Totodată, s-ar putea dezbate și planul de separare a unui număr consistent de acțiuni Alibaba în valoare de 30 miliarde dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×