Tabletele ieftine made in China lovesc din nou, de această dată În Auchan Titan (București)

10.561 ori
<b>Tabletele ieftine made in China lovesc din nou, de această dată În Auchan Titan (București)</b>Vă mai amintiți de tabletele pe care le-am descoperit la magazinul Auchan din Timișoara? Ei bine aceste chinezării au niște "veri" și în București, în același hypermarket, filiala Titan, după cum aflăm grație lui @aiurea. &nbsp; Avem de-a...

Vă mai amintiți de tabletele pe care le-am descoperit la magazinul Auchan din Timișoara? Ei bine aceste chinezării au niște "veri" și în București, în același hypermarket, filiala Titan, după cum aflăm grație lui @aiurea.

Avem de-a face cu aceleași modele iRobot ca și la Timisoara, doar că în București descoperim și un terminal de 10 inchi, departe de a fi un rival pentru iPad sau Galaxy Tab. Tableta de 10 inchi e singurul model cu Android 2.1 la bord, restul terminalelor mulțumindu-se cu învechitele Android 1.5 și 1.6. Același @aiurea afirmă pe Twitter că a butonat tableta cu ecranul cel mai mare și a ajuns la concluzia că ecranul e slab.

După cum puteți observa, prețurile tabletelor variază de la 599, la 899 RON, acesta din urmă aplicându-se cel mai probabil pentru unitatea cu ecran de 10 inchi. Evident made în China înseamnă că vă expuneți unor riscuri, în special la capitolul hardware, căci softul îl mai putem customiza. De asemenea nu vă așteptati ca produsele să vină cu toate funcțiile de pe cutie, aspect deja clasic pentru chinezării.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×