Vertu Constellation Monogram sarbatoreste 10 ani de preturi uriase

Autor:  | Publicat în:  Vertu 2.490 ori
<b>Vertu Constellation Monogram sarbatoreste 10 ani de preturi uriase</b>In mod bizar, Vertu, filiala Nokia care produce telefoane de lux cu preturi ridicole a supravietuit 10 ani si acum sarbatoreste deceniul de existenta lansand o versiune limitata a telefoanelor din seria Constellation. Noile terminale fac parte din...

In mod bizar, Vertu, filiala Nokia care produce telefoane de lux cu preturi ridicole a supravietuit 10 ani si acum sarbatoreste deceniul de existenta lansand o versiune limitata a telefoanelor din seria Constellation.

Noile terminale fac parte din colectia Monogram si vor fi disponibile in variante de culoare rosie, albastra sau verde. Se pare ca adaugarea logo-ului seriei pe pielea fina cu care este impodobit telefonul dureaza ore intregi, dupa care urmeaza aplicarea unui strat protector. Un astfel de handset cu siguranta nu poate fi purtat in acelasi buzunar cu cheile de masina, mai ales daca avem in vedere ca el valoreaza cat o masina de nivel mediu. La capitolul specificatii noul Vertu nu impresioneaza, fiind dotat cu EDGE, quadband GSM si Bluetooth 2.0.

Constellation Monogram si telefoanele din seria sa vor fi disponibile incepand cu data de 1 aprilie, inca o data sub semnul suspiciunii si al pacalelilor din cauza datei. Acum ne intrebam daca brandul Vertu va mai prinde si aniversarea de 20 de ani pentru preturi si mai scandaloase, eventual cu 6 zero-uri. Nisa telefoanelor de lux va exista mereu, cel putin cata vreme va exista si cea a masinilor de lux, a vilelor de vacanta, a yachturilor si a produselor care vin atasate unui cont bancar gras.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×