MWC 2018: Vivo APEX este primul telefon cu ecran cu adevărat edge to edge, un concept prezentat la MWC

2.715 ori
<b>MWC 2018: Vivo APEX este primul telefon cu ecran cu adevărat edge to edge, un concept prezentat la MWC</b>Aşa cum scriam zilele trecute, Vivo a adus bunătăţi şi noutăţi la MWC 2018, sub forma telefonului concept Vivo APEX. Acesta ar fi cu adevărat primul telefon cu ecran edge-to-edge şi mai multe detalii despre el aflaţi mai jos.

Aşa cum scriam zilele trecute, Vivo a adus bunătăţi şi noutăţi la MWC 2018, sub forma telefonului concept Vivo APEX. Acesta ar fi cu adevărat primul telefon cu ecran edge-to-edge şi mai multe detalii despre el aflaţi mai jos.

Vivo APEX

Nebunia goanei după edge to edge începea cu Xiaomi Mi MIX în 2016 şi ajungea la un nou nivel în 2017 prin modele cu ecran 18:9, iPhone X şi Essential Phone, cu decupaje în ecran. După ce a bifat premiera telefonului cu scanner de amprente integrat în ecran, acum Vivo vrea şi premiera unui ecran edge-to-edge. Nou venitul Vivo APEX integrează scannerul de amprente într-o jumătate de ecran, în zona sa inferioară.

Camera Vivo APEX

O jumătate de ecran devine o zonă de scanare a amprentei, pentru a face experiența mai intuitivă. Pentru a obţine cât mai mult spaţiu din panoul frontal, Vivo optează pentru tehnologia Screen SoundCasting, care trimite vibraţii prin display pentru a genera sunet. Există şi 3 amplificatoare în unul, tehnologie care economiseşte loc la interiorul telefonului. Când vine vorba de integrarea camerei frontale, Vivo a ascuns camera selfie de 8 MP la interiorul zonei superioare, iar aceasta se ridică când e nevoie de ea. Apare şi un delay de o secundă totuşi.

Zona frontală a acestui handset este în proporţie de 98% ecran. APEX are rol experimental deocamdată şi nu va ajunge în magazine. Nu avem încă dotări pentru acest telefon prototip, dar mă aştept ca el să inspire şi un flagship viitor. Ce ştim sigur e că are ecran OLED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×