Vivo intră în Europa, lansând o filială în Ucraina; Aduce noile sale telefoane acolo

Autor:  | Publicat în:  Vivo 620 ori
<b>Vivo intră în Europa, lansând o filială în Ucraina; Aduce noile sale telefoane acolo</b>După ani buni de extindere Xiaomi şi ceva încercări timide Oppo de a intra în Europa, acum e rândul celor de la Vivo să pătrundă pe Bătrânul Continent. Chinezii fac asta prin debutul lor în Ucraina, prin intermediul unei filiale locale

După ani buni de extindere Xiaomi şi ceva încercări timide Oppo de a intra în Europa, acum e rândul celor de la Vivo să pătrundă pe Bătrânul Continent. Chinezii fac asta prin debutul lor în Ucraina, prin intermediul unei filiale locale.

Vivo e în top 5-6 producători de telefoane de pe glob şi cu toate acestea are o prezenţă limitată în Europa. Cel mai aproape de noi activa în Rusia sau Kazakhstan. A început acum să posteze oferte de joburi în Ucraina şi are deja o pagină oficială ucrainiană, plus conturi localizate de Facebook şi Instagram. Primele telefoane care vor ajunge în Ucraina sunt Vivo V15 Pro şi Vivo Y17.

Ambele sunt modele cu cameră triplă, iar V15 Pro are şi cameră pop up selfie. Au procesoare Snapdragon 675, respectiv Helio P35, iar Y17 dispune şi de o baterie mare, de 5000 mAh. Compania recrutează acum la vecinii noştri de la nord angajaţi în poziţii de PR Manager, Designer, Director, Manager şi supervizor magazin.

Extinderea şi curajul Vivo vin pe fondul picajului Huawei, ca popularitate în rândul europenilor. Ca o menţiune secundară, Oppo a avut o filială în Republica Moldova dacă vă vine să credeţi era activă acum jumătate de deceniu, dar a dispărut de pe radar. Probabil va ajunge şi la noi Vivo sau Oppo în următorii ani.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×