Xiaomi Mi Band 4 primeşte certificarea Bluetooth, e la un pas de lansare

989 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 primeşte certificarea Bluetooth, e la un pas de lansare</b>Una dintre cele mai apreciate brăţări de fitness din ultimul an este cu siguranţă Xiaomi Mi Band 3, aşa că toată lumea aştepta cu nerăbdare un succesor. Acum un Mi Band 4 se iveşte la orizont, el primind certificarea Bluetooth

Una dintre cele mai apreciate brăţări de fitness din ultimul an este cu siguranţă Xiaomi Mi Band 3, aşa că toată lumea aştepta cu nerăbdare un succesor. Acum un Mi Band 4 se iveşte la orizont, acesta primind certificarea Bluetooth.

Chiar în această săptămână produsul a fost confirmat de un oficial Xiaomi, care a făcut aluzie şi la upgrade-uri. Sursele afirmau că ne putem aştepta la un ecran color şi chiar la funcţii EKG, ceea ce ar fi fantastic dacă preţul rămâne mic. Trebuie spus că oficialul Xiaomi a menţionat că mai avem puţin de aşteptat până se lansează acest produs, care de abia a trecut de certificările Bluetooth SIG.

Autoritatea confirmă printre altele suportul pentru Bluetooth 5.0. Noul model apare acolo cu numele de cod XMSH08H, dar mai există şi o variantă XMSH07HM. Xiaomi Mi Band 4 va avea şi suport NFC pe anumite pieţe şi este aşteptată cu ecran mai mare, tracker mai bun pentru fitness, pedometru, monitorizare somn şi un corp rezistent la apă şi praf.

Mi Band 3 se vinde în continuare excelent între timp şi a primit recenzia noastră aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×