Vivo V9 se lasă admirat în noi fotografii reale; Vedem cu această ocazie și pachetul de retail

911 ori
<b>Vivo V9 se lasă admirat în noi fotografii reale; Vedem cu această ocazie și pachetul de retail</b>Putem spune că această lună martie va rămâne în istorie drept luna în care au debutat cele mai multe smartphone-uri cu decupaj în ecran. După cum bine știți, numai Huawei pregătește de unul singur debutul a 3 asemenea terminale pe data de

Printre companiile ce au programat un eveniment de presă pentru acest final de martie se află și Vivo, firmă care pregătește debutul smartphone-ului numit Vivo V9. Au existat scăpări destul de numeroase pentru acest handset, iar astăzi descoperim și o serie de fotografii reale cu dispozitivul, inclusiv o imagine în care putem vedea pachetul său de retail.

Vivo V9

Fotografiile vin din partea utilizatorului de Twitter numit Poiizpoo și după cum puteți vedea, noul telefon aderă la trendul "bretonului" adus pe piață de către iPhone X. În această zonă vom avea parte de un element mai deosebit în raport cu rivalii similari și anume o super cameră selfie de 24 megapixeli care va oferi funcții avansate de înfrumusețare și poate chiar o implicare a unui AI aici.

Vivo V9

Telefonul va avea o cameră duală în partea din spate și tot aici vom regăsi scanner-ul de amprente. Ca dotări vehiculate, se menționează prezența unui procesor octa-core Qualcomm, a unui chip de 4 GB RAM și a unei baterii de 3000 mAh. Ecranul cu aspect 18:9 va avea o diagonală generoasă de 6 inch, dar rezoluția ar fi numai HD+ se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×