Vivo X5 Max, Încă un smartphone ultrasubțire, de această dată cu grosime de doar 4.75 mm

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.372 ori
<b>Vivo X5 Max, Încă un smartphone ultrasubțire, de această dată cu grosime de doar 4.75 mm</b>Cu câteva zile în urma Oppo repornea cursa grosimii scăzute pe terminalele mobile, scăzând sub nivelul de 5 mm cu Oppo R3. Acesta măsoară 4.85 mm în grosime și azi primește un rival pe măsură, sub forma lui Vivo X5 Max (X5Max L), care...

Cu câteva zile în urma Oppo repornea cursa grosimii scăzute pe terminalele mobile, scăzând sub nivelul de 5 mm cu Oppo R3. Acesta măsoară 4.85 mm în grosime și azi primește un rival pe măsură, sub forma lui Vivo X5 Max (X5Max L), care măsoară doar 4.75 mm în talie.

Terminalul a fost descoperit în documentele autorității chineze TENAA și are un design ce amintește de un iPhone. Observați și faptul că din profil se vede faptul că acest terminal are o cameră care iese în relief, pentru a putea permite atingerea unei grosimi atât de scăzute. Handsetul vine cu un display Full HD de 5.5 inch și dispune de un procesor cota core de 1.7 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus slot microSD cu suport pentru până la 128 GB stocare în plus.

în spate regăsim o cameră de 13 MP, iar în zona frontală una de 5 MP pentru selfie. Vivo X5Max L este un device dual SIM și am fost surprins că în ciuda grosimii scăzute el cântărește destul de mult: 146 de grame. Zvonurile afirmau cu ceva vreme în urmă că Vivo ar pregăti chiar un telefon și mai subțire, cu talie de mai puțin de 4 mm, deci acesta e doar începutul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×