Vivo X6 va sosi cu 4 GB RAM la bord, și cu un chip dedicat de 1 GB memorie video; vedem și o nouă imagine cu acesta

1.022 ori
<b>Vivo X6 va sosi cu 4 GB RAM la bord, și cu un chip dedicat de 1 GB memorie video; vedem și o nouă imagine cu acesta</b>Pentru acest sf&acirc;rșit de an ne așteptăm la device-uri foarte interesante din partea producătorilor chinezi, unul dintre acestea fiind nimeni altul dec&acirc;t Vivo X6. Terminalul &icirc;n cauză a fost subiect de zvonuri pentru o bună bucată de...

Pentru acest sfârșit de an ne așteptăm la device-uri foarte interesante din partea producătorilor chinezi, unul dintre acestea fiind nimeni altul decât Vivo X6. Terminalul în cauză a fost subiect de zvonuri pentru o bună bucată de timp, iar astăzi compania începe a dezvălui și teasere oficiale pentru lansarea sa.

Cel mai important detaliu pe care îl aflăm este acela că Vivo X6 va sosi cu 4 GB memorie RAM la bord, la fel ca și phablet-ul Galaxy Note 5. Totodată, se pare că producătorul va include și un chip special de 1 GB, memorie dedicată pentru partea video. Ca și specificații, vom primi un panou Quad HD de 6 inch cu sticlă 2.5D și Gorilla Glass 4, și un procesor deca-core Helio X20.

Vivo X6 va sosi cu 4 GB RAM la bord, și cu un chip dedicat de 1 GB memorie video; vedem și o nouă imagine cu acesta

Device-ul va aduce suport dual-SIM, o cameră foto principală de 21 megapixeli cu bliț dual-tone, un senzor frontal de 12 megapixeli, buton dedicat pentru captura foto, și Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare. De asemenea, și tehnologia Force Touch se va afla pe acest model de tip flagship.

Pe lângă imaginea și teaserele de mai sus, vedem și un clip video din care reiese faptul că Vivo X6 este mai rapid și decât iPhone 6s.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×