Bye Bye Elop? Microsoft Înclină spre fostul CEO Ford pentru poziția de conducere

883 ori
<b>Bye Bye Elop? Microsoft Înclină spre fostul CEO Ford pentru poziția de conducere</b>Se pare că Stephen Elop, fost CEO Nokia în ultimii nu mai este în pole position pentru a fi ales CEO Microsoft. Odată cu retragerea lui Steve Ballmer de la Microsoft, a rămas liber scaunul de conducere al companiei, iar numele lui Elop era bine...

Se pare că Stephen Elop, fost CEO Nokia în ultimii nu mai este în pole position pentru a fi ales CEO Microsoft. Odată cu retragerea lui Steve Ballmer de la Microsoft, a rămas liber scaunul de conducere al companiei, iar numele lui Elop era bine plasat în această cursă.

Acum, surse apropiate de Microsoft afirma că există alți favoriți, 2 detașându-se mai clar. E vorba despre Alan Mulally (in imagine), fost co CEO la Ford și Satya Nadella, un oficial intern Microsoft. Anul viitor va fi dezvăluită alegerea comitetului de conducere, iar alte două nume de candidați sunt și Stephen Elop și Tony Bates, acesta din urmă tot oficial în cadrul Microsoft.

Ballmer a anunțat în luna august a acestui an că se va retrage în următoarele 12 luni, după un deceniu de declin în mai toate inițiativele pe care și le-a propus la Microsoft. Un cuvânt greu de spus îl va avea și Bill Gates, cofondator Microsoft, care participă la întrunirile cu acționarii menite să facă alegerea noului CEO.

Există zvonuri care afirmă că Gates ar putea reveni cu un rol mai activ în companie, dar munca sa de caritate îl ține prea ocupat pentru așa ceva deocamdată. Voi ce credeți, Elop sau Mulally?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×