Vobis Computer anunta smartphone-ul Android Highscreen Zeus

1.441 ori
<b>Vobis Computer anunta smartphone-ul Android Highscreen Zeus</b>Vobis Computer este un brand care anuntase deja un terminal Android in luna iulie, acesta facand parte din seria Highscreen. Practic, primul model era un Mobinnova Ice cu Android la bord si care a fost lansat in Rusia. Ei bine, iata ca producatorul are o...

Vobis Computer este un brand care anuntase deja un terminal Android in luna iulie, acesta facand parte din seria Highscreen. Practic, primul model era un Mobinnova Ice cu Android la bord si care a fost lansat in Rusia. Ei bine, iata ca producatorul are o recidiva, Vobis Computer anuntand smartphone-ul Android Highscreen Zeus.

Si acest model va fi lansat in Rusia, la pretul de 483 de dolari, iar specificatiile sale sunt destul de impresionante. Handsetul suporta conectivitate GSM/GPRS/EDGE, UMTS/HSDPA/HSUPA, vine cu o tastatura QWERTY, o camera CMOS de 3 megapixeli cu autofocus, GPS/AGPS, un procesor Qualcomm MSM 7225 de 528 MHz, 256 MB RAM si 512 MB ROM.

Highscreen Zeus foloseste si un slot pentru carduri microSD, vine cu suport pentru conectivitate Bluetooth 2.1 + EDR, un port audio de 3.5 mm, o baterie Li-ion de 1010 mAh, care rezista 480 de minute in mod convorbire GSM si pana la 400 de ore in standby. Suntem curiosi ce versiune a lui Android OS va rula pe acest terminal si trebuie sa mentionam ca Zeus va veni la pachet cu un serviciu de navigatie numit iDA, plus harti ale oraselor din Rusia, oferite de Navteq.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×