HTC Hero versus HTC Droid Eris, intr-un duel video

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.522 ori
<b>HTC Hero versus HTC Droid Eris, intr-un duel video</b>HTC Eris este al doilea terminal din seria Verizon Droid si un model Android care seamana izbitor de mult cu HTC Hero, cel putin la capitolul design. Cei de la Engadget au testat atat modelul Eris, cat si pe Hero, atat in varianta GSM cat si in cea CDMA...

HTC Eris este al doilea terminal din seria Verizon Droid si un model Android care seamana izbitor de mult cu HTC Hero, cel putin la capitolul design. Cei de la Engadget au testat atat modelul Eris, cat si pe Hero, atat in varianta GSM cat si in cea CDMA (fara "barbie"), dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos:

Va reamintim ca HTC Hero a fost lansat in SUA prin Sprint, intr-o versiune cu design modificat, fara faimoasa "barbie". Toate cele 3 terminale incorporeaza display-uri capacitive touch si puteti observa ca nici HTC Droid Eris nu prezinta acea curbura in partea inferioara, remarcata la varianta GSM a lui Hero.

Descoperim si ca terminalele sunt acoperite cu un strat protector, care le apara de murdarire si le asigura aderenta in mana utilizatorului. Aceasta trasatura este vizibila in special in cazul lui Droid Eris si mai putin in cazul lui HTC Hero, in varianta Sprint, care foloseste si plastic in partea frontala. HTC sense este interfata prezenta pe toate cele 3 terminale, in combinatie cu Windows Mobile pe Hero si cu Android pe Eris.

La un moment dat isi fac aparitia si Apple iPhone si Motorola Droid, iar comparatia se axeaza in special pe look si design, nu pe hardware sau software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×