Vod-i-phone

4.200 ori
<b>Vod-i-phone</b>In timp ce speculatiile in legatura cu operatorul ales de Apple pentru lansarea europeana a lui iPhone s-au mai potolit recent, Vodafone a intrat "pe fir" prinr-o serie de afirmatii ale reprezentatilor sai. CEO-ul companiei, Arun Sarin afirma intr-o...

In timp ce speculatiile in legatura cu operatorul ales de Apple pentru lansarea europeana a lui iPhone s-au mai potolit recent, Vodafone a intrat "pe fir" prinr-o serie de afirmatii ale reprezentatilor sai.

CEO-ul companiei, Arun Sarin afirma intr-o conferinta recenta ca iPhone este un terminal de top, dotat cu softuri de ultima generatie. Totusi boss-ul Vodafone si-a exprimat ingrjorarea in legatura cu acoperirea europeana in cazul telefonului de la Apple si dorinta de a vedea curand pe piata o versiune 3G sau HSDPA a acestui handset. Poate reprezentantii Vodafone cunosc mai multe detalii decat presa de specialitate, eventual si o data de lansare pentru iPhone 3G.

In alta ordine de idei, un zvon care sustinea ca iPhone poate opera in reteaua Vodafone a facut destul de multa valva recent. Probabil sunteti familiari cu aceasta stire, dintr-un articol precedent, in care v-am prezentat cum un norocos si-ar fi cumparat o cartela AT&T pe eBay, introducand-o apoi intr-un handset O2 si obtinand validarea de la Vodafone. Apoi SIM-ul a reusit sa functioneze pe un iPhone in reteaua mentionata anterior. Adevarat sau nu acest zvon cu siguranta a starnit entuziasmul fanilor europeni ai telefonului numit de media Jesus Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×