Vod-i-phone

4.220 ori
<b>Vod-i-phone</b>In timp ce speculatiile in legatura cu operatorul ales de Apple pentru lansarea europeana a lui iPhone s-au mai potolit recent, Vodafone a intrat "pe fir" prinr-o serie de afirmatii ale reprezentatilor sai. CEO-ul companiei, Arun Sarin afirma intr-o...

In timp ce speculatiile in legatura cu operatorul ales de Apple pentru lansarea europeana a lui iPhone s-au mai potolit recent, Vodafone a intrat "pe fir" prinr-o serie de afirmatii ale reprezentatilor sai.

CEO-ul companiei, Arun Sarin afirma intr-o conferinta recenta ca iPhone este un terminal de top, dotat cu softuri de ultima generatie. Totusi boss-ul Vodafone si-a exprimat ingrjorarea in legatura cu acoperirea europeana in cazul telefonului de la Apple si dorinta de a vedea curand pe piata o versiune 3G sau HSDPA a acestui handset. Poate reprezentantii Vodafone cunosc mai multe detalii decat presa de specialitate, eventual si o data de lansare pentru iPhone 3G.

In alta ordine de idei, un zvon care sustinea ca iPhone poate opera in reteaua Vodafone a facut destul de multa valva recent. Probabil sunteti familiari cu aceasta stire, dintr-un articol precedent, in care v-am prezentat cum un norocos si-ar fi cumparat o cartela AT&T pe eBay, introducand-o apoi intr-un handset O2 si obtinand validarea de la Vodafone. Apoi SIM-ul a reusit sa functioneze pe un iPhone in reteaua mentionata anterior. Adevarat sau nu acest zvon cu siguranta a starnit entuziasmul fanilor europeni ai telefonului numit de media Jesus Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×