Noul tip de slider de la BenQ Siemens, Asus si LG

1.163 ori
<b>Noul tip de slider de la BenQ Siemens, Asus si LG</b>Banuim ca la ora actuala oricine stie cum functioneaza un telefon de tip slider - fie va trebui sa impingeti, sa trageti portiunea glisanta sau sa apasati un buton si o tastatura/keypad ascuns/a in spatele display-ului va iesi la iveala. Nu se mai poate...

Banuim ca la ora actuala oricine stie cum functioneaza un telefon de tip slider - fie va trebui sa impingeti, sa trageti portiunea glisanta sau sa apasati un buton si o tastatura/keypad ascuns/a in spatele display-ului va iesi la iveala. Nu se mai poate inventa nimic nou in lumea sliderelor, nu-i asa? Patentul din imaginea urmatoare ne contrazice:

Exista deja un numar mare de producatori interesati de noul tip de slider, care presupune ca partea glisanta sa includa ecranul, in locul tastaturii. Primul telefon care a folosit un astfel de design a fost BenQ Siemens SL98, dar patentul din imaginea de mai sus, demonstreaza ca si Asustek si LG doresc sa foloseasca aceasta abordare. La prima vedere inovatia este stupida si nefolositoare... Sa "ascunzi" display-ul in interiorul telefonului? Totusi, la o citire mai atenta a patentului, ideea nu mai pare atat de ridicola.

Noul design prezinta avantaje in ce priveste web browsingul, vizualizarea imaginilor si a clipurilor video. Totusi functia de baza a unui telefon este reprezentata de apelarea altor utilizatori si convorbiri, pentru care este necesara doar o mica portiune a ecranului. Noul slider a rezolvat si aceasta problema si, desi display-ul este "ascuns" in interiorul telefonului, o parte din el este vizibila prin intermediul unei mici portiuni transparente pe care puteti citi cateva randuri de text.

Datorita acestui design, nu va mai fi nevoie de un al doilea display, ca in cazul telefoanelor cu clapeta, economisind astfel sume mari in procesul de productie. De asemenea, utilizatorii vor beneficia de intreaga suprafata a telefonului si de posibilitatea de a tasta mai rapid si mai comod.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×