Vodafone, 2 zile plus o lună!

3.193 ori
<b>Vodafone, 2 zile plus o lună!</b>Probabil aţi aflat deja de acţiunea Vodafone Rom&acirc;nia prin care aceştia oferă două zile de internet nelimitat, gratuit, 4G, pentru clienţii companiei, toate acestea &icirc;n intervalul 12 - 13 septembrie, adică chiar &icirc;n acest weekend!...

Probabil aţi aflat deja de acţiunea Vodafone România prin care aceştia oferă două zile de internet nelimitat, gratuit, 4G, pentru clienţii companiei, toate acestea în intervalul 12 - 13 septembrie, adică chiar în acest weekend!

Probabil aţi citit şi teoria mea legat de motivul pentru care Vodafone oferă acest bonus abonaţilor proprii, dacă nu, o puteţi face aici, deoarece e strâns legat de informaţia pe care o voi împărtăşi în paragraful ce urmează.

Mai mult ca sigur nu sunt singurul căruia i s-a oferit în afară de cele 2 zile mai sus amintite, încă o lună de internet nelimitat, gratuit, 4G, de către dealerii operatorului roşu. Deci practic voi avea acces nelimitat şi gratuit la internet 4G LTE până în dată de 16 octombrie!

Evident am încercat să-l trag de limbă pe ofertantul care m-a sunat, întrebându-l de motivul pentru care primesc acest bonus, însă acesta n-a putut să-mi ofere mai multe informaţii, asta ori pentru că nu ştia, ori pentru că n-avea voie.

Un lucru e sigur! Vodafone se pregăteşte de ceva şi cu siguranţă vom vedea noi oferte din partea lor, asta şi în contextul concurenţei acerbe din parte Digi Mobil în ceea ce priveşte pachetul de date oferit de aceştia, dar luând în calcul și faptul că Telekom şi Orange tocmai şi-au împrospătat oferta.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×