Vodafone anunţă lansarea lui Backup+, serviciu de backup pentru fotografii, contacte şi altele

1.238 ori
<b>Vodafone anunţă lansarea lui Backup+, serviciu de backup pentru fotografii, contacte şi altele</b>Vodafone Rom&acirc;nia a anunţat astăzi lansarea serviciului Vodafone Backup+, disponibil şi sub formă de aplicaţie pentru mobil. Acest serviciu oferă utilizatorilor un spaţiu de stocare &icirc;n cloud de 25 GB, timp de un an, fără costuri extra....

Vodafone România a anunţat astăzi lansarea serviciului Vodafone Backup+, disponibil şi sub formă de aplicaţie pentru mobil. Acest serviciu oferă utilizatorilor un spaţiu de stocare în cloud de 25 GB, timp de un an, fără costuri extra.

Aplicaţia este compatibilă cu smartphone-urile şi tabletele cu Android şi iOS la bord şi funcţionează bazat pe Dropbox. Spaţiul de stocare de 25 GB e disponibil pentru toţi utilizatorii Vodafone care sunt clienţi noi ai serviciului Dropbox. Folosind Vodafone Backup+, clienţii îşi vor putea sincroniza atât contactele şi fotografiile, cât şi videoclipurile, fişierele audio şi alte conţinuturi.

Vodafone anunţă lansarea lui Backup+, serviciu de backup pentru fotografii, contacte şi altele

Toate vor fi în siguranţă în cloud, iar dacă vă pierdeţi telefonul sau treceţi la unul nou, le veţi putea avea pe noul handset fără probleme. Veţi putea selecta din aplicaţie să salvaţi date doar via WiFi, pe WiFi şi reţea mobila sau dacă să salvaţi în roaming sau nu.

Vodafone anunţă lansarea lui Backup+, serviciu de backup pentru fotografii, contacte şi altele

Presimt câteva isprăvi inedite dacă lăsaţi salvarea automată a fotografiilor activată şi vă este furat telefonul de către un hoţ care nu prea se pricepe la tehnologie. S-au mai întâmplat cazuri ca un hoţ să fie văzut în vacanţă prin intermediul fotografiilor iCloud sau Dropbox, acesta fiind aspectul hilar al serviciilor de genul.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×