Vodafone, cel mai notoriu brand din telecomunicatii, Cosmote, cei mai buni la tarife

1.615 ori
<b>Vodafone, cel mai notoriu brand din telecomunicatii, Cosmote, cei mai buni la tarife</b>Un studiu intocmit de catre Reval Marketing Research arata ca operatorul Vodafone domina clasamentul brandurilor din telecomunicatii, cu 13.01%, urmati de Orange (10.67%) si Cosmote (8.41%). Topul se modifica radical cand vine vorba de raportul...

Un studiu intocmit de catre Reval Marketing Research arata ca operatorul Vodafone domina clasamentul brandurilor din telecomunicatii, cu 13.01%, urmati de Orange (10.67%) si Cosmote (8.41%).

Topul se modifica radical cand vine vorba de raportul calitate-pret, el fiind dominat de catre Cosmote, cu un procent de 14.62 la suta, dupa ce compania inregistrase anterior un indice de 11.35%. Vodafone le urmeaza grecilor, la capitolul raport calitate-pret, cu un procent de 11.94 la suta, in comparatie cu cel de 10.91% inregistrat anterior.

Orange inregistreaza un indice de 10.86%, cu mult mai mare decat cel de 4.39% pe care il inregistrase la primul studiu, aflandu-se totusi pe locul 4. In fata sa se afla RDS, pe locul 3, cu un impresionant salt de la 3.96% la 11.88%. Acelasi studiu mai arata ca Vodafone este cel mai recomandat brand de catre repondenti, cu un procent de 19.69 la suta, urmati de Orange, Cosmote si RDS, in aceasta ordine.

Via: [Smartfinancial.ro]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×