1 milion de telefoane LG Arena, deja cumparate prin pre-comanda

2.098 ori
<b>1 milion de telefoane LG Arena, deja cumparate prin pre-comanda</b>Anuntat cu nici o luna urma, telefonul LG Arena KM900 pare a fi deja un hit, de vreme ce peste 1 milion de unitati ale acestui terminal au fost pre-comandate pana acum, prin diferiti operatori si retaileri de pe glob. Astfel, handsetul atinge un succes...

Anuntat cu nici o luna urma, telefonul LG Arena KM900 pare a fi deja un hit, de vreme ce peste 1 milion de unitati ale acestui terminal au fost pre-comandate pana acum, prin diferiti operatori si retaileri de pe glob.

Astfel, handsetul atinge un succes similar cu al lui lui LG Chocolate, daca nu chiar mai mare, el fiind comparabil si cu Shine sau Viewty, toate vandute in peste 10 milioane de exemplare. Desi nu este un smartphone, LG Arena are toate ingredientele unui terminal de succes, dintre dotarile sale iesind in evidenta un display touchscreen WVGA de 3 inchi, interfata 3D S-Class si camera de 8 megapixeli.

Nici restul specificatiilor nu sunt de neglijat, de vreme ce Arena vine si cu GPS, WiFi si memorie interna de 8 GB. Pretul oficial de retail al acestui handset nu este cunoscut inca, dar el va fi anuntat probabil in urmatoarele saptamani, atunci cand telefonul va sosi in magazinele din Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×