Vodafone dă drumul pre-comenzilor pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus

1.850 ori
<b>Vodafone dă drumul pre-comenzilor pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus</b>După ce acum câteva momente aflam că iPhone 6 și iPhone 6 Plus va fi pus în vânzare în alte 36 țări începând cu data de 31 octombrie, țări printre care se numără și România, iată că acum remarcăm și faptul că operatorul Vodafone...

După ce acum câteva momente aflam că iPhone 6 și iPhone 6 Plus va fi pus în vânzare în alte 36 țări începând cu data de 31 octombrie, țări printre care se numără și România, iată că acum remarcăm și faptul că operatorul Vodafone România a dat drumul unui program de pre-comandă pentru noile device-uri Apple.

Deși nu este afișat un preț sugestiv pentru cele două device-uri în cauză, ne așteptăm ca odată ajunse în stocurile Vodafone, prețurile să fie ceva mai accesibile în comparație cu cele practicate de către retaileri. După cum bine știm, pentru a achiziționa în acest moment un iPhone 6 în varianta de 16 GB trebuie să scoatem din buzunar aproximativ 3.500 lei, sumă ce este cu mult peste prețul de vânzare din U.S.

Totuși, disponibilitatea celor două noi produse prin intermediul operatorilor nu va face ca prețul să devină unul accesibil, ci acesta va suferi unele modificări mai aproape de realitate. De asemenea, vom avea și oportunitatea de a achiziționa un iPhone 6/ 6 Plus la un preț mai mic împreună cu un abonament. Aveți în plan schimbarea telefonului actual cu un iPhone 6? Mai multe detalii aici!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×