Telekom Romania pregătește iPhone 6 și iPhone 6 Plus pentru lansare; Precomenzile debutează pe 24 octombrie

835 ori
<b>Telekom Romania pregătește iPhone 6 și iPhone 6 Plus pentru lansare; Precomenzile debutează pe 24 octombrie</b>Telekom Romania Mobile a anunțat că va oferi telefoanele iPhone 6 și iPhone 6 Plus la precomanda începând de vineri, 24 octombrie 2014. Produsele vor fi disponibile pentru achiziție de pe 31 octombrie 2014. &nbsp; Revenind la precomenzi, ele se pot...

Telekom Romania Mobile a anunțat că va oferi telefoanele iPhone 6 și iPhone 6 Plus la precomanda începând de vineri, 24 octombrie 2014. Produsele vor fi disponibile pentru achiziție de pe 31 octombrie 2014.

Revenind la precomenzi, ele se pot realiza accesând www.telekom.ro începând cu vinerea viitoare. Mă aștept să văd noile telefoane cu abonamente Telekom precum Nelimitat XL, cel care costă 24.95 euro pe lună și aduce trafic de date național la viteza 4G nelimitat, și minute naționale și internaționale nelimitate. Sau poate va exista o ofertă cu iPhone 6 Plus la Nelimitat XXL, cu 400 de minute în roaming și 400 MB de date în roaming, plus oferfetele de mai sus, la 49.95 euro pe lună.

Despre iPhone 6 și iPhone 6 Plus știți tot ce era de aflat din materialele noastre detaliate, cu o recenzie a lui iPhone 6 Plus aici și deocamdată doar un unboxing pentru iPhone 6. Va veni și recenzia sa în curând, iar între timp aflați că phabletul Apple a primit nota 9.1 la Mobilissimo.ro. Cele două modele au multe specificații în comun, evident în afară de baterie, de ecran și unele aspecte ale camerei.

Pe care îl veți alege?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×