Vodafone lansează varianta beta a noului site mobil m.vodafone.ro, optimizat pentru tablete/telefoane

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.554 ori
<b>Vodafone lansează varianta beta a noului site mobil m.vodafone.ro, optimizat pentru tablete/telefoane</b>Vodafone România a anunțat astăzi lansarea noului site pentru mobil m.vodafone.ro, optimizat pentru tablete și telefoane cu iOS și Android. Acum m.vodafone.ro are parte de un design adaptat experienței de browsing mobil, afișând conținuturile și...

Vodafone România a anunțat astăzi lansarea noului site pentru mobil m.vodafone.ro, optimizat pentru tablete și telefoane cu iOS și Android. Acum m.vodafone.ro are parte de un design adaptat experienței de browsing mobil, afișând conținuturile și textul în funcție de rezoluția terminalului folosit pentru navigare.

Viteza de încarcare a acestui site a crescut, iar traficul de date s-a comprimat, deci evoluția este reală. Aceasta fiind o variantă beta, înseamnă că feedback-ul e ca de obicei binevenit. De la Laura Barbu, director pe secțiunea Online la Vodafone România aflăm că numărul afișărilor vodafone.ro de pe telefoane și tablete a depășit 500.000 lunar, adică o creștere de peste 300% în ultimul an. Astfel, publicul cere o experiență proaspătă și adecvată preferintelor sale de navigare și o primește prin noul site.

Prin noul m.vodafone.ro se completează funcționalitatea oferită de aplicația pentru mobil MyVodafone. Noul site poate fi accesat de pe orice terminal mobil cu o conexiune la Internet. După cum am menționat, noul site vine în completarea aplicații MyVodafone, disponibilă din septembrie 2011 pentru handseturi Android și iOS și oferind costuri și consum de voce și date prin serviciul Cost Control, plus o secțiune de Promoții pentru cei curioși în legătură cu cele mai bune oferte.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×